Home » Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Reezo Electroworld is een zelfstandige onderneming die met  eigen naam en faam instaat voor wat ze doet. U vindt ons in Oosterbeek aan de Utrechtseweg tussen de Coop en de Aldi.
Doelbewust kiezen we niet voor de stad, maar juist voor een dorp om te kunen doen waar we goed in zijn: U perfect van dienst zijn met het maken van de juiste keuze en met een onberispelijke service. Bij ons koopt u altijd zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld.

Om u extra goed van dienst te kunnen zijn wordt er uitsluitend gewerkt met de beste merken. Kenmerkend voor al ons winkelpersoneel is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel -óók op zaterdagmiddag- met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. Wij doen  er gewoon alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.

Bas Lieverdink en Mark de Wit

Bas Lieverdink en Mark de Wit

Kwaliteit, prijs, vakmanschap en een ruim assortiment, alles onder een dak. Wij gaan graag net even iets verder. Niet alleen is ons goed opgeleide personeel op de hoogte van de nieuwste modellen en technieken, ook luisteren wij graag naar al uw wensen en denken we mee over de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen aankoop kunt doen.
Zo wordt u  accuraat geholpen in de winkel en kan de installatie bij u thuis perfect geregeld worden. Wij bezorgen op het tijdstip dat u wilt en zorgen dat het apparaat perfect werkt. Bovendien laten de installateurs geen troep achter zodat u snel van uw aankoop kunt genieten.

Bij Ree-zo staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. In onze winkel vindt u een ruim assortiment bruin-en witgoed, klein huishoudelijke artikelen en telefonie. Maar ook inbouw apparaten van de topmerken en de installatie ervan bent u bij ons aan het juiste adres.
Mochten wij een bepaald artikel niet in de winkel hebben staan, dan bieden wij u de service om het gewenste artikel binnen 24 uur te leveren.

Gratis bezorging en installatie en goed advies

Onze vakbekwame monteur

Onze vakbekwame monteur

Wellicht is de naam Reezo u bekend, dé vakspeciaalzaak voor al uw elektrische apparaten in Oosterbeek. Wij leveren onder andere wasautomaten, droogautomaten, koelkasten, vrieskasten, televisie en dvd/video etc. De gekochte apparaten worden gratis bij u thuisbezorgd en geïnstalleerd. Ook hebben wij een eigen Technische dienst om u snel van dienst te kunnen zijn.
Het is bij ons ook mogelijk om een afspraak aan huis te maken met één van onze adviseurs  om zo te streven naar een zo goed mogelijke keuze voor uw aankoop.
Mocht u daarin geïnteresseerd zijn, belt u ons dan gerust op telefoon nummer: 026-3332337

Openingstijden Ree-zo Oosterbeek

Ma van 13.00 uur-18.00 uur
Din van 09.00 uur-18.00 uur
Woe van 09.00 uur-18.00 uur
Don van 09.00 uur-18.00 uur
Vrij van 09.00 uur-18.00 uur
Zat van 09.00 uur-17.00 uur

  Copyright ©2009 Ree-Zo Electro World Oosterbeek, All rights reserved.| Powered by WordPress| WPElegance2Col theme by Techblissonline.com