Home » Nieuws

Nu ook Asko Dealer

Geplaatst door: admin  op  24 oktober, 2011 Reacties staat uit voor Nu ook Asko DealerWASMACHINES

Onze wasmachines zijn robuust, betrouwbaar en uitgerust met een roestvrij stalen kuip; ze zijn gebouwd om langer mee te gaan. De unieke Quattro™ constructie zorgt ervoor dat onze wasmachines duurzaam en stabiel zijn. De constructie maakt centrifugeren op hoge snelheid mogelijk, zonder dat de machine gaat trillen of schudden. De nieuwe, actieve trommel zorgt er bovendien voor dat uw was met zorg wordt behandeld en tegelijkertijd blinkend schoon wordt. Met een laadvermogen tot acht kilo en een veelheid aan slimme programma’s maakt ASKO uw leven een stuk gemakkelijker!

Voor maar liefst 5 jaar garantie kunt u terrecht op de onderstaande  link:

http://www.asko.nl/service/garantieregistratie/

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

  Copyright ©2009 Ree-Zo Electro World Oosterbeek, All rights reserved.| Powered by WordPress| WPElegance2Col theme by Techblissonline.com