Home » Nieuws

Ree-zo Electroworld vijftien jaar in Oosterbeek

Geplaatst door: admin  op  18 januari, 2010 Reacties staat uit voor Ree-zo Electroworld vijftien jaar in Oosterbeek

Ree-zo Electroworld aan de Utrechtseweg 86 is deze maand JANUARI 2010 al 15 jaar dé vakspeciaalzaak in Oosterbeek. Dat wordt van 16 tot en met 31 januari gevierd met kortingen tot 25 procent op de gehele collectie.

Tijdens de actie wordt een LCD scherm bij aankoop gratis opgehangen en inbouwapparatuur wordt gratis gemonteerd. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Ree-zo Electroworld, gesitueerd tussen de Coop en de Aldi, heeft een ruim assortiment bruin- en witgoed, klein huishoudelijke artikelen en telefonie. Ook levert Ree-zo onder andere wasautomaten, droogautomaten, koelkasten, vrieskasten, televisie en dvd/video-apparatuur.

Bosch inbouwspecialist
Voor de regio Renkum is Ree-zo Electroworld Oosterbeek dé Bosch inbouwspecialist van 2009. Alle gekochte apparaten worden gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd. Ook heeft Ree-zo Electroworld een eigen Technische dienst om klanten snel te kunnen helpen, voor vaste klanten worden daarbij geen voorrijkosten berekend. Mocht een reparatie nodig zijn, dan staan de eigen monteurs direct klaar, desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. Ree-zo Electroworld is een zelfstandige onderneming waarvan Bas Lieverdink eigenaar is. In 1994 begon Lieverdink als bedrijfsleider, in 2002 werd hij eigenaar. Marc de Wit is al vanaf 2000 zijn vaste verkoopmedewerker. Doelbewust kiezen mensen voor Ree-zo, om de persoonlijke benadering, de toegankelijkheid, de deskundige voorlichting en de uitstekende kennis van de apparatuur. Het goed opgeleide personeel is niet alleen prima op de hoogte van de nieuwste modellen en technieken, ook wordt er geluisterd naar de wensen van de klant en wordt er meegedacht over de mogelijkheden, zodat er een weloverwogen aankoop gedaan kan worden. Bij Ree-zo Electroworld zijn kwaliteit, prijs, vakmanschap en een ruim assortiment te vinden.

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

  Copyright ©2009 Ree-Zo Electro World Oosterbeek, All rights reserved.| Powered by WordPress| WPElegance2Col theme by Techblissonline.com